سخنان زیبا ، سخنان حکیمانه ، سخنان کوروش کبیر ، سخنان دکتر شریعتی ، سخنان آموزنده

فلسفه . جملات کوتاه بزرگان ، سخنان عاشقانه . جملات زیبا ، سخنانه حکیمانه ، سخنان بزرگان ، , فلاسفه .جملات عاشقانه . حکمت ، سخن بزرگان ، پند و اندرز

سخنان زیبا ، سخنان حکیمانه ، سخنان کوروش کبیر ، سخنان دکتر شریعتی ، سخنان آموزنده

فلسفه . جملات کوتاه بزرگان ، سخنان عاشقانه . جملات زیبا ، سخنانه حکیمانه ، سخنان بزرگان ، , فلاسفه .جملات عاشقانه . حکمت ، سخن بزرگان ، پند و اندرز

انتخاب شغل

http://www.fasleno.com/UserFiles/shoghl.jpg


سعدی علیه الرحمه می فرماید: "نا برده رنج گنج میسر نمی شود مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد"


آیا این بیت زیبا امروزه نیز کار برد دارد؟ آیا شغل های فعلی موجود در جامعه نیز از این قانون تبعیت می کنند؟ امروزه شاهد آن هستیم که کارهای بسیار هستند که بدون رنج، فرد را به گنج می رسانند . دیده می شود سرمایه داران با متمرکز کردن سرمایه خود بر روی یک کالای خاص چه سودهای کلانی را بدون زحمت به دست می آورند. تا چندی پیش خرید سیم کارت های موبایل به تجارت و منبع درآمد تبدیل شده بود. یا حتی یک سری از شغل ها که در جامعه به عنوان شغل های کاذب معروف و در جامعه رایج هستند. و یا طرح های هرمی که مدتی بازار گرمی داشت و با استقبال خوبی هم مواجه شد. اما حقیقتاً ما چه تعریفی از شغل داریم؟ و شغلی که می خواهیم برای خود انتخاب کنیم باید دارای چه جنبه ها و خصوصیاتی باشد ؟
توجه شما رو به این جمله ارد بزرگ جلب میکنم که میگوید :
اگر آماده نباشیم ارزشمندترین زمان ها را نیز از دست خواهیم داد ، و کسی که آماده نیست بخت کمتری برای پیروزی خواهد داشت ، آمادگی یعنی بروز بودن در هر حرفه و کاری .
به نظرمن شغل دارای دو جنبه اصلی می باشد. یک جنبه خدماتی است که ارائه می کنیم و جنبه دیگر درآمدی است که از ارائه آن خدمات بدست می آوریم. متأسفانه امروزه توجه بیشتر به جنبه دوم شغل است و درآمدی که کسب می شود در اولویت اول قرار دارد. همین امر باعث به وجود آمدن شغل های کاذب و راه های کسب درآمدی می باشد که اگر به نظر دقیق نگاه کنیم می بینیم جز جنبه درآمد، خدماتی برای ارائه ندارند. حتی متأسفانه این تفکر به دیگر شغل ها نیز رخنه کرده و مشاغلیهم که در آنها خدماتی ارائه می شود متاثر شده و با پایین آوردن کیفیت خدمات در پی کسب درآمد بیشتر هستند.


http://www.newsweek.com/media/55/071101_IndiaSewer_vl-vertical.jpg


همواره باید بین خدمات ارائه شده و درآمد حاصل از آن تعادل بر قرار باشد و هر گونه عدم تعادل باعث بروز مشکلاتی می شود و لطماتی، به فرد و جامعه می زند.

هرچه کیفیت در کار و خدمات ارائه شده بالا تر و بهتر باشد به مراتب درآمد نیز بالا تر می رود. این روش هرچند مستلزم کار و تلاش بیشتری است اما روش سالم تر و مفید تری می باشد و سبب بالا رفتن کیفیت و پیشرفت در کار می شود.

چه نیکوست افردی که می خواهند برای خود شغلی انتخاب کنند، به نیاز های محل زندگی خود توجه کنند و بررسی نمایند که چه شغلی مورد نیاز است ولی موجود نیست. و یا اگر شغلی را انتخاب می کنند که در محل زندگیشان موجود است در صدد آن باشند که خدماتی متمایز با سایر افرادی که این شغل را دارند ارائه دهند. با اعمال این خلاقیت هم در خدماتی که ارائه می دهند منحصر به فرد می شوند و هم این که سبب جلب مشتری می شود و متعاقب آن درآمد کسب شده بالا می رود. در واقع خلاقیت در انتخاب شغل و ارائه خدمات سبب ترقی و پیشرفت در کار می شود


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد